Jean-Claude Juncker andis ELi parlamendis Farage'ile põsemusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa Parlament kogunes täna erakorralisele istungile, et arutada Suurbritannia referendumiotsust lahkuda Euroopa Liidust. Vahetult enne istungi algust jalutas Jean-Claude Junckeri juurde aga Suurbritannia Iseseisvuspartei UKIP liider Nigel Farage ning mehed vahetasid omavahel sõbralikult mõned sõnad.

Kui euroskeptik Farage hakkas Junckeri juurest lahkuma, haaras endine Luksemburgi peaminister UKIP'i liidri Nigel Farage'i peast ning jagas talle sõbraliku põsesuudluse.

Avakõnes näitas aga Juncker näpuga Suurbritannia UKIP'i parlamendisaadikutele ning sõnas: «See on viimane kord, kui te siin plaksutate.» Junckeri sõnadele järgnes saalis aplaus.

Juncker lisas, et ta on väga üllatunud, et UKIP'i esindajad istungil olid: «Te võitlesite väljumise eest, Suurbritannia hääletas Euroopa Liidust lahkumise poolt, miks te ikka veel siin olete?»

Istungiks koostatud resolutsioonikavas nõutakse Suurbritannialt EList lahkumise protsessi kohest alustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles