Tallinna külje all purustati kätel pöörlemise Guinnessi rekord

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sportvõimleja ja akrobaatikatreener Maksim Nikolajev purustas täna pärastlõunal Tallinna külje all asuvas elamusspordikeskuses ülivõimsalt Guinnessi rekordi, pööreldes kätel seistes ümber oma telje 60 korda.

Vägevat rekordit olid tunnistama tulnud kümned noored maailma eri paigust, kes osalevad parajasti Tallinnas toimuval koolide 3x3 korvpalli MMil. Rekordi purustamisele järgnes kõva aplaus.

«Ma olen uhke. See oli minu unistus,» ütles uus rekordiomanik vahetult pärast sooritust. Küsimusele, kas pea ei käi natuke ringi, vastas ta: «Praegu on okei».

Tähistama Nikolajev täna veel ei tõtta, sest kõigepealt tuleb Guinnessi poolt ära oodata ametlik kinnitus. See võib aeg võtta umbes kaks nädalat. «Ma tähistan siis, kui nad ütlevad «kõik on korras, Maksim».»

Senine rekord oli 35 tiiru ja seda hoidis alates 2015. aasta veebruarist enda käes itaallane Marco Cipriani. Video eelmise rekordiomaniku, itaallase rekordipüstitusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles