Mees filmis Stockholmis toimunud juveelipoe vargust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mario Lysandrides viis eelmisel reedel Stockholmis oma auto parandusse ning pärast seda läks ta ajaviiteks Kista Galleria kaubanduskeskusesse, kus ta sattus peale juveelipoe vargusele. 

36-aastane mees otsis parajasti kohta kus lõunatada kui ta märkas kahte meest, kes sõitsid motorolleriga kaubanduskeskuses.

“Ma hakkasin neile ütlema, et keskuses pole motorolleriga sõitmine lubatud, kuid siis nägin relva ja raudkangi ning otsustasin mitte sekkuda, sest ma ei tahtnud kuuli saada,” ütles Lysandrides. See-eest oli mees piisavalt julge ning ta otsustas röövlite tegevuse videole jäädvustada.

Lysandridese sõnul nägi üks röövlitest teda nende tegevust filmimas, kuid bandiit jätkas meest sõimates juveelide kotti ladumist.

“Ühel hetkel püüdis üks bandiit relvast lakke tulistada, kuid teine hakkas tema peale karjuma ning käskis tal lõpetada. Neil oli ilmselge sisekonflikt, mida oli väga hästi näha,” ütles Lysandrides.

Mees lisas, et tõenäoliselt peitsid poetöötajad ennast turvaruumi ning nad väljusid sealt alles siis kui röövlid olid lahkunud.

Kohaliku meedia teatel arreteeriti röövlid juba sama päeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles