Video: jõkke sõitnud autost päästeti sinna lõksu jäänud juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal sõitis Hiinas, Suzhou linnas pärast avariid jõkke auto. Juht tahtis pärast avariid jääda seisma, kuid eksikombel vajutas ta piduri asemel gaasi ning auto põrutas läbi piirete vette.

Lähedal asunud restoranist jooksid sündmuskohale kaks töötajat, kes nägid autosse lõksu jäänud naist. Naine püüdis paanikahoos purustada iPhone'iga autoakent, kuid tulutult. Selle peale jooksis üks töötajatest haamrit tooma ning samal ajal tuli naist päästma veel kaks inimest.

Kui auto akent ei suudetud kaldalt lõhkuda, hüppas üks meestest uppuva auto katusele ning ta lõhkus aknaklaasi. Mees rääkis hiljem, et purustas aknaklaasi hetkel, mil naine oli poolenisti vee all. Natuke aega hiljem hüppas vette teine restoranitöötaja, kes aitas aknaklaasi paljaste kätega eest ära kangutada ning lõpuks naise autost ja jõest välja aidata.

Järgmisel päeval tunnustati nelja vaprat meest aukirjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles